IzdvojenoSportVijesti

Sport: Mario Sever i Stjepan Dubovečak pobjednici stolnoteniskih turnira u Knapiću

Lančić Knapić – U Društvenom domu u Knapiću proteklog su vikenda u organizaciji Društva za športsku rekreaciju Lančić-Knapić odigrana dva stolnoteniska turnira; „2. stolnoteniski turnir članova DŠR Lančić-Knapić“ te „7. otvoreni turnir u stolnom tenisu Lančić – Knapić 2016“ na kojem su mogli sudjelovati svi zainteresirani.

Na turniru članova DŠR Lančić Knapić nastupilo je dvanaest stolnotenisača, koji su najprije razigravali u dvije skupine po šest nakon čega su po četiri najbolje rangirana iz svake skupine prošla u drugi krug, odnosno u četvrtfinale. Pobjednik turnira je Mario Sever, koji je u susretu za 1. mjesto pobijedio Krunoslava Pečevskog, a treće mjesto osvojio Neven Varga, koji je u borbi za broncu pobijedio Maria Hogge.

Trojici najboljih pokale je uručio predsjednik DŠR Lančić-Knapić Vinko Harjač.

Odigrano je ukupno 38 mečeva, a uz imenovane još su nastupili i Karlo Jakopović, Ivan Bakarić, Filip Šagij, Mirko Friščić, Marijan Harjač, Martin Anđel, Jurica Sever te Ivan Županić.

Na otvorenom “7. stolnoteniskom turniru Lančić-Knapić 2016.“ nastupilo je osam stolnotenisača iz Ivanca, Lepoglave, Jerovca, Žarovnice, Dubravca i Lančić – Knapića koji su najprije razigravali u dvije skupine po četiri nakon čega su razigravali za plasman.

Prvo mjesto osvojio je Stjepan Dubovečak (USR Lepoglava), drugi je bio Dragutin Posenjak (DŠR Žarovnica), treći Mladen Kruhoberec (DSR Klenovnik), dok je četvrti bio Igor Bistrović iz Lepoglave.

dsr-lancic-knapic-stolni-tenis-ostali-ozujak-2016-1

Foto: DŠR Lančić Knapić

Povezani Članci

Close