IzdvojenoSportVijesti

SPORTSKI PLES Mladi ivanečki plesači oduševili svojim nastupima u Bjelovaru

Bjelovar – U organizaciji tamošnjeg Športskog plesnog kluba ‘H – 8’, u Bjelovaru je održan tradicionalni plesni turnir “Trofej grada Bjelovara”.

Turnir je bio ujedno i prvi turnir u 2018. godini, a prvi i mladim ivanečkim plesačima, članovima Plesnog kluba Takt iz Varaždina, koji je od ovog natjecanja i od ove godine ‘bogatiji’ za dva sportska plesna para i jednu sportsku plesačicu u pojedinačnoj konkurenciji.

Na turniru su se predstavili sportski plesni par Marino Bruža i Iva Friščić u kategoriji mlađe mladeži, sportski plesni par Luka Gladović i Elena Majcen u kategoriji osnovaca, te sportska plesačica Marta Majcen u kategoriji mlađih osnovaca.

Svi plesači su nastupali i natjecali se u kategoriji standardnih i latinsko američkih plesova, a kući su ‘donijeli’ plesne diplome i medalje u svakoj disciplini.

Marino i Iva osvojili su srebrnu medalju u standardnim plesovima i zlatnu u latinsko američkim plesovima.

Luka i Elena su u obje plesne discipline zauzeli visoko drugo mjesto, te osvojili srebrne medalje u standardnim i u latinsko američkim plesovima, a Marta je također postala vlasnicom dviju medalja.

U obje se discipline plasirala u finalni dio natjecanja, gdje je u kategoriji standardnih plesova osvojila brončanu, a u latinsko američkim plesovima, u brojnoj i jakoj je konkurenciji bila najbolja i osvojila zlatnu medalju.

Osim ovih  mladih plesača, na turniru su se natjecali, također maldi, ali već pomali iskusni, Dominik Biškup i Paula Čavlek u kategoriji starije mladeži, te su ponovo ‚zasjali‘ u svome stilu, osvojivši dvije zlatne medalje u latinsko američkim, odnosno u standardnim plesovima.

Sva djeca su učenici ivanečke osnovne škole i članovi Plesne škole Takt u Ivancu.

Plesni učitelji i treneri ovih mladih nada su Igor Šalamun, Mateo Mudri i Ivana Matić.

Povezani Članci

Close