SportVijesti

Sportski ples: Pauli Čavlek i Dominiku Biškupu dva zlata, Ivani Matić i Mateu Mudri dvije bronce na Trofeju Grada Varaždina

Varaždin – U Sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu održan je Trofej grada Varaždina 2017 kojeg su organizirali Plesni klub Takt, Sportski plesni klub Valcer i Hrvatski sportski plesni savez a pokrovitelj je bio Grad Varaždin.

Okupilo se više od 200 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Mađarske, koji su se prepunom Graberju predstavili u dvije discipline sportskog plesa; latinskoameričkih plesova (samba, cha-cha, rumba, pasodoble i jive) i standardnih plesova (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep).

U starosnom razredu mladeži u obje discipline najbolji su bili Nikola Belošević i Morena Ostreš iz SPK Zagreb, kod starije mladeži starije mladeži u obje plesne discipline najbolji su bili Jurica Kavran i Tihana Vusić iz SPK Varaždin.

Kod seniora pobijedili su Vedran Sraga i Paula Hude iz SPK Zagreb.

Mladi ivanečki plesači, članovi  Plesnog kluba Takt, Dominik Biškup i Paula Čavlek u kategoriji mladeži D2 osvojili su dvije zlatne medalje, a u seniorskoj kategoriji iskusni ivanečki plesači Mateo Mudri i Ivana Matić, također članovi Plesnog kluba Takt, osvojili su dvije brončane medalje, po jednu u svakoj disciplini.

U show programa nastupili su članovi plesnih radionica Plesnog kluba Takt s koreografijom iz swing plesova, western polke, cha-cha-cha i ruede de casino (salse cubane).

Foto: Facebook

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close