SportVijesti

Sportski ples: Trofej grada Varaždina – Graberje @ 7.10.2017. (subota)

Varaždin – U subotu, 7. listopada, u Sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu, održat će se Trofej grada Varaždina 2017, turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Trofej grada Varaždina okupit će preko 200 natjecatelja svih starosnih kategorija iz brojnih hrvatskih klubova, ali i iz klubova susjednih zemalja.

Najbolji plesni parovi predstavit će se u dvije discipline sportskog plesa, latinskoameričkih (samba, cha-cha, rumba, pasodoble i jive) i standardnih plesova (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep).

Za Plesni klub Takt iz Varaždina u službenom dijelu natjecanja u kategoriji mladeži nastupit će ivanečki par Dominik Biškup i Paula Čavlek, a u kategoriji seniora još jedan par iz Ivanca, Mateo Mudri i Ivana Matić.

Osim natjecateljskog, bit će održan iShow – program’, u kojem će nastupiti članovi naprednih plesnih radionica Plesnog kluba Takt koreografijom iz swing plesova, kojima će publiku vratiti u prošlo stoljeće, u plesno razdoblje od 1920. do 1950. godine.

Cijena ulaznice za publiku iznosi 40 kuna, a djeca do 6 godina starosti je ne plaćaju.

Organizatori natjecanja su Plesni klub Takt, Sportski plesni klub Valcer i Hrvatski sportski plesni savez, a pokrovitelj natjecanja je Grad Varaždin.

Povezani Članci

Close