InfoIzdvojenoSportUdruge

Sportski ribolov: Udruga tjelesnih invalida ILO Ivanec pobjednik “6. susreta osoba s invaliditetom, u natjecanju lova ribe udicom na plovak “Česma 2017”

Bjelovar – Članovi Udruge tjelesnih invalida ILO Ivanec sudjelovali su na “6. susretu osoba s invaliditetom, u natjecanju lova ribe udicom na plovak “Česma 2017”, koji je u organizaciji Udruge tjelesnih invalida grada Bjelovar održan na jezerima “Tomaši”.

Natjecalo se devet ekipa, a ivanečka se sastojala od tri člana, Branka Đurkasa, Ivice Bregovića i Stjepana Vuka, na čelu s kapetanom ekipe Juricom Putarekom.

Ekipe su bile raspoređene u tri sektora, a ivanečki su ribiči u svakom sektoru osvojili po medalju.

U sektoru ‘A’, Branko Đurkas ulovio je 1260 grama ribe i osvojio 3, mjesto, u sektoru ‘B’, Ivica Bregović ulovio je 1560 grama ribe i osvojio 2. mjesto, a u sektoru ‘C’, Stjepan Vuk ulovio je 1950 grama ribe, što mu je bilo dovoljno za 3. mjesto.

Za ukupni poredak ekipa zbrajali su se bodovi po sektorima pa je tako ivanečka udruga osvojila 1. mjesto, ispred ekipe domaćina “Česme 1″ i Česme 2”, koje su bile druge i treće u ukupnom poretku.

Tri najbolje ekipe nagrađene su pokalima organizatora.

Povezani Članci

Close