SPORTSKO PENJANJE 54 penjača u 2. kolu Blok Lige u Lepoglavi – domaćinima sva tri postolja u Hobby kategoriji

Lepoglava – Proteklog je vikenda u Lepoglavi održano drugo kolo BLOK lige u kojemu je domaćin bio Sportsko penjački klub  Direkt Lepoglava.

Natjecanje je održano u tri kategorije; rekreativci, HOBBY i PRO, a nastupilo su ukupno 54 penjača i penjačica iz Sjeverozapadne Hrvatske, odnosno iz Zagreba, Karlovca, Bjelovara , te iz Varaždinske i Međimurske županije.

U maloj lepoglavskoj penjačkoj dvorani bilo je postavljeno 17 smjerova za natjecanje, a postavljači su bili Ivan Vitez, Ivan Štefičar i Filip Loparić.

Sportski penjački klub Direkt nastupio je sa pet natjecatelja, Valentin Mravlinčić, Ivan Štefičar i Marko Veseljak u HOBBY kategoriji, te Domagoj Pajtak i Tihomir Bregović u kategoriji rekreativaca.

U ženskoj PRO kategoriji nastupilo je 6 penjačica, a pobijedila je Slovenka mateja Hohkraut ispred Zagrepčanki Petre Fabijanić i Kaje Javorić.

Kod žena rekreativki nastupilo je 8 penjačica, a najbolja je bila Tena Zbiljski ispred Lucije Frančić i Varaždinke Helene Lazar.

U muškoj PRO kategoriji prvo mjesto podijelili su  Krešimir Morić i i Tomislav Šproh, dok je Fran Horvat bio treći.

Sva trojica su iz Zagreba.

U kategoriji muški HOBBY bilo je 12 penjača, domaćini su zauzeli sva tri mjesta na postolju, prvo mjesto su podijelili Valentin Mravlinčić i Ivan Štefičar, dok je Marko Veseljak bio treći.

Među muškim rekreativcima nastupilo je 20 penjača, Domagoj Pajtak iz Lepoglave bio je prvi, a Tihomir Bregović zauzeo je deveto mjesto.

Slijedeće kolo na rasporedu je u subotu, 24. veljače u Bregani.

Podijeli preko

Autor

e-Ivanec - Bitno na jednom mjestu!