GlazbaZabava

Springsteen objavio live video iz 1980.!

Na 35. godišnjicu turneje “The River Tour”, Bruce Springsteen je objavio novu live snimku “Ramrod” iz Tempe, Arizona.

Ovim videom najavljuje sjajno izdanje “The Ties That Bind: The River Collection” koje izlazi 4. prosinca! Među ostalim, izdanje uključuje i koncertni film s ukupno 24 pjesme!

‘The Ties That Bind:The River Collection’. Opsežni set s ‘The River’ erom uključuje 52 pjesme na 4 CD-a s bogatim i još neobjavljenim materijalom i četiri sata još neobjavljenog videomaterijala na 3 DVD-a.

Očekuje nas originalni ‘The River’ dupli album, po prvi put službeno objavljeno izdanje ‘The River: Single Album’, CD sa studiijskim snimkama 1979/80, dva DVD-a s nikad neobjavljenim materijalom, nanovo editirana snimka Springsteenovog koncerta iz 1980. u Tempi, Arizona i rijetke snimke s koncertih probi. Potpuno novi dokumentarac “The Ties That Bind” koji govori o ‘The River´ i knjiga s 200 rijetkih i do sad ne viđenih fotografija i memorabilija s novim esejem Mikala Gilmoura.

‘The River,’ Springsteenov je peti studijski album i objavljen je 17. listopada 1980., kao dupli album i bio je #1 na američkoj Billboard 200 ljestvici albuma.

‘The River: Single Album’ ima deset pjesama koje je Springsteen snimio 1979., ali nije nikad objavljeno.

Sedam od tih deset snimaka, neke sa izmijenjenim završecima, stihovima i aranžmanima, bile su završile na albumu “The River”. Izbačene su bile “Cindy” i rockabilly verzija “You Can Look (But You Better Not Touch)” koje će se prvi put čuti na albumu “The River: Single Album” .

Četvrti CD-u sessiona nastalih 1979./1980. dočarava dubinu i raznolikost Springsteenovog rada u tom periodu. Jedanaest pjesama (CD1) su rariteti koji nikad prije nisu objavljeni, miksao ih je Bob Clearmountain, a masterirao ih je Bob Ludwig.

Potpuno novi jednosatni dokumentarac “The Ties That Bind” donosi intiman intervju sa Springsteenom u kojem se prisjeća tog važnog perioda kada je nastajao “The River” i u kojem priča priče koje stoje iza snimljene glazbe.

Povezani Članci

Close