Sport

SRD Ivanec domaćin natjecanja u lovu ribe udicom na plovak naziva Kup Grada Ivanca

 

Ivanec – U organizaciji sportsko-ribolovnog društva Ivanec, a povodom Dana grada Ivanca, održano je ekipno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak pod nazivom Kup Grada Ivanca. Natjecanje je održano na Omladinskom i Pionirskom bajeru a sudjelovalo je rekordnih 36 ekipa sa 108 ribiča, a pridodamo li im voditelje, ta brojka iznosi preko 150.

 

Prvo mjesto osvojila je ekipa Leptirići sa 11161 bodom, u sastavu Leo Begović, Goran Lipić i Mensur Rošić, drugo mjesto pripalo je ekipi Varaždin Interland sa 8071 bod dok je treće mjesto osvojila ekipa Vinice sa 7714 boda. Najuspješnija ivanečka ekipa bila je Ivanec Crkvenjak koja je zauzela peto mjesto sa 6341 bodom, a bila je u sastavu Nikola Geček, Danko Bregović i Marko Kralj.

 

Nastupila je i ekipa DŠR Lančić-Knapić, teosvojila 31. mjesto. Natjecali su se Jurica Sever (ukupno 28. mjesto), Marijan Harjač (102.mjesto) i Ivica Županić (104.mjesto). Voditelj i kapetan ekipe bio je Stjepan Banek, a još nekoliko članova DŠR Lančić-Knapić nastupalo je za druge ekipe.

 

Najuspješnije tri ekipe primile su pehare organizatora, dok su medalje po sektoru A, B i C primila trojica najuspješnijih ribiča.

 

Foto: http://www.dsr-lancic-knapic.hr

Povezani Članci

Close