RekreacijaVijesti

Stolni tenis; 4. Zatvoreni stolnoteniski turnir salinovečkog kraja „Pet strana svijeta“ – pobjednici Karlo Ljubić, Maja Matučec i Eduard Colarić

Salinovec – Društvo za športsku rekreaciju Salinovec priključilo se akciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ u obilježavanju „Dana sportske rekreacije u Hrvatskoj“ turnirom u stolnom tenisu naziva “4. Zatvoreni stolnoteniski turnir salinovečkog kraja „Pet strana svijeta“”.

Turnir je organiziran u dvorani Područne škole u Salinovcu, a igrali su članove Društva i amateri s područja Salinovca, Ivanečkog Vrhovca, Stažnjevca, Ivanečke Željeznice i Gačica.

Igrači su bili podijeljeni u tri kategorije:

  1. a) dječaci iz osnovne škole; sudjelovalo ih je sedmero, a prvo mjesto je osvojio Karlo Ljubić, drugo mjesto osvojio je prošlogodišnji pobjednik Marin Mudri Brežni, dok je treći bio Leon Grahek, svi članovi DŠR Salinovec.

  1. b) žene; sudjelovale je sedam cura, prvo mjesto osvojila je prošlogodišnja pobjednica Maja Matučec, druga je bila Patricija Fodrek, a treće Nika Friščić, sve članice DŠR Salinovec

  1. c) seniori, sudjelovalo je 16 stolnotenisača, a pobjednik je bio Eduard Colarić član DŠR Salinovec, drugi je bio Tomislav Marjanović iz Ivanečke Željeznice, dok je treći bio Karlo Čaklec član UŠR Stažnjevec.

Za tri najbolja po kategorijama organizator je osigurao medalje, dok su svi sudionici dobili spomen diplome.

Povezani Članci

Close