IzdvojenoPolitikaVijesti

Štromarov dres “Kvisko” za Batinića i HNS

Na konferenciji za medije Hrvatske narodne stranke održanoj na Ivančici, naglašeno je kako su prioriteti reforma obrazovnog sustava, promjena porezne politike i otvaranje radnih mjesta…

Koji su im sve ciljevi za jačanje Sjevera govorili su varaždinski župan Predrag Štromar, saborski zastupnik i gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, te Ivan Vrdoljak, predsjednik HNS-a.

Milorad Batinić gradonačelnik Ivanca, krenuo je sa stranačkim kolegicama i kolegama u utakmicu za preferencijalne glasove s najvišeg vrha hrvatskog sjevera, na kojem mu je zamjenik predsjednika HNS-a predao svojevrsnog “Kviska“ – dres s brojem 14.

– Ova majica donijela je 16.700 glasova na prethodnim izborima i Batiniću je predajem na čuvanje. Na njega prebacujem obavezu i odgovornost da se bori za naš Sjever. Zadaća je jednostavna, treba pobijediti zahvaljujući preferencijalnim glasovima i Narodnoj koaliciji donijeti 10 ili 11 mandata – naglasio je Štromar.

Dodao je kao bi takav broj mkandata Narodnoj koaliciji omogućio da samostalno osvoji vlast i formira kvalitetniju i bolju Vladu.

Spomenutu gestu Batinić je ocijenio “tetošenjem“ i pozvao sve okupljene da zajednički krenu u predkampanju.

– Ciljevi su poznati, želimo povećati broj radnih mjesta i osobne dohotke, omogućiti mladima kvalitetno obrazovanje uz subvencioniran prijevoz za srednjoškolce i besplatne udžbenike za učenike osnovnih škola – istaknuo je Batinić.

Osim Predraga Štromara i Milorada Batinića na listi Narodne koalicije u III. Izbornoj jedinici su još međimurski župan Matija Posavec, Marija Puh iz Krapine, Božica Makariz Ludbrega te Bernarda Topolko iz Međimurja.

Povezani Članci

Close