IzdvojenoSportVijesti

SURADNJA Nogometni klub Ivančica i Dječji vrtić Ivančice obilježili Hrvatski olimpijski dan – djeca učila osnove nogometne igre

Posvećen promicanju važnosti bavljenja sportom kao i olimpijskih načela mira, zajedništva, prijateljstva i tolerancije

Ivanec – Nogometni klub Ivančica pridružio se Dječjem vrtiću Ivančice u obilježavanju Hrvatskog olimpijskog dana (10. rujna), posvećenog promicanju važnosti bavljenja sportom kao i olimpijskih načela mira, zajedništva, prijateljstva i tolerancije.

Obilježavanje je započelo podizanjem olimpijske zastave te razgovorom o značenju olimpizma, nakon čega su se četiri odgojne skupine (Cvjetići, Kockice, Leptirići i Zvjezdice) u pratnji svojih odgojiteljica na velikom nogometnom igralištu upoznali se s najvažnijom sporednom stvari na svijetu – nogometom.

Prezentaciju nogometa djeci je održao prvotimac Ivančice Neven Vukman, asistirali su mu kolege iz prve momčadi Tomislav Jagić i Emanuel Andreić, potom mladi igrači iz Škola nogometa Ivančice, Adam Gašparić, Jakov Brežnjak, Ivan Surjak i Vito Mesec, ujedno i bivši polaznici vrtića, te odgojiteljica Marina Lančić.

Isto tako, o Fair playu djecu je educirao nogometni sudac Dejan Šantalab, a sa školom nogometa Ivančice upoznao ih je predsjednik kluba Josip Grđan.

Foto: NK Ivančica

Tags

Povezani Članci

Close