GlazbaGradovi i OpćineIzdvojenoVijesti

THOMPSON U DONJOJ VOĆI Povodom Dana hrvatskih branitelja iz Varaždinske županije i Grada Varaždina i 25. godina osnivanja Općine Donja Voća

Bit će to i svojevrsni uvod u mladomisničko slavlje koje će se uskoro, nakon pune 34 godine, održati u župi Svetog Martina biskupa u Donjoj Voći, gdje će prvi put nakon 1984. godine biti služena Mlada misa, koju će služiti mladomisnik Miro Denac

Donja Voća – Marko Perković Thompson nastupit će u subotu 22. rujna 2018 godine na velikom koncertu koji će se održati na igralištu NK Vindija u Donjoj Voći.

Vijest je to koja će zasigurno obradovati mnogobrojne poklonike glazbe ovog popularnog izvođača s područja Krapinsko-zagorske, Varaždinske i Međimurske županije, ali i pograničnih dijelova susjedne Slovenije.

Povod ovom velikom koncertu na kojem bi se, prema procjenama, moglo okupiti desetak tisuća posjetitelja, obilježavanje je Dana hrvatskih branitelja grada Varaždina i Varaždinske županije, kao i 25 godina od osnivanja Općine Donja Voća.

Bit će to i svojevrsni uvod u mladomisničko slavlje koje će se uskoro, nakon pune 34 godine, održati u župi Svetog Martina biskupa u Donjoj Voći, gdje će prvi put nakon 1984. godine biti služena Mlada misa, koju će služiti mladomisnik Miro Denac.

Jedan od suorganizatora koncerta, Općina Donja Voća, poduzima opsežne organizacijske pripreme kako bi mnogobrojni gosti taj dan u njihovoj općini proveli što ljepše te koristi prigodu da zaželi dobrodošlicu svim ljudima dobre volje i odlične glazbe koji će tu subotnju večer provesti u Donjoj Voći.

Koncert Marka Perkovića Thompsona održat će se na igralištu NK Vindija u Donjoj Voći u subotu 22. rujna 2018. godine s  početkom u 21 sat, a ulaznice se već sada mogu nabaviti u sustavu eventim.hr (http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/marko-perkovic-thompson-donja-voca-igraliste-nk-vindija-1065899/performance.html).

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close