InfoPosaoZanimljivosti

TRAŽITE POSAO ? Pogledajte što se nudi: Pregled poslova – aktualne vijesti s tržišta rada

U minutama koje slijede možda pronađete nešto baš za sebe

U suradnji s portalom posao.hr i ovog tjedna donosimo Vam aktualne vijesti s tržišta rada.

Birajte pametno. Odaberite posao.hr kao Vašu najbolju vezu za novi posao.

Nezaposleni ste ili tražite novi posao? U minutama koje slijede možda pronađete nešto baš za sebe.

Zagorje gradnja d.o.o. zapošljava vozača motornog vozila (m/ž) u mjestu Ljubešćica. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Rok prijave je 27.4. Više na posao.hr-u.

Sedam IT d.o.o. zapošljava programskog inženjera specijalista u CRM odjelu (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 19.4. Potrebno je minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, visoka stručna sprema, dobro poznavanje Java programskog jezika i platforme. Očekuju se analitičko razmišljanje i rješavanje problema, komunikacijske vještine, timski rad, organizacijske vještine i agilni pristup radu. Više na posao.hr-u.

PSP zapošljava na poziciji direktor postrojenja (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema te radno iskustvo od pet godina. Obavezno je znanje njemačkog jezika. Rok prijave je 6.5. Aplicirajte na posao.hr-u.

OT poslovna rješenja d.o.o. zapošljavaju IT specijalista (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 10.5. Potrebna su znanja administracija Linux i Windows poslužitelja, poznavanje programskog jezika PHP i Phyton, C# ili JavaScript. Poslodavac nudi napredovanje, edukacije i službeni mobitel. Provjerite više na posao.hr-u.

MDK Građevinar zapošljava kalkulanta (m/ž) u mjestu Veliko Trgovišće. Rok prijave je 30.4. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Posao se sastoji od pregledavanja javnih natječaja, izrade kalkulacija za ponude, normiranja radova i slično. Detalje pronađite na posao.hr-u.

W Instalacije zapošljavaju vodoinstalatera (m/ž) u Zaboku. Potrebno je više izvršitelja. Rok prijave je 15.4. Traži se srednja stručna sprema, a u obzir dolaze i kvalificirani vodoinstalateri i pomoćni radnici. Više na posao.hr-u.

HGH Instalacije traže instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada je Veliko Trgovišće. Prijave su otvorene do 5.5. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Više o poslu pronađite na posao.hr-u.

Frajman Gradnja j.d.o.o. zapošljava građevinskog radnika (m/ž) u Donjoj Stubici. Rok prijave je 13.4. Potrebno je više osoba za rad. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Provjerite detalje na posao.hr-u.

Bedex – Supertom traži pekara – pomoćnog pekara (m/ž). Potrebno je više osoba za rad. Mjesto rada je Bedekovčina, a rok prijave je 24.4. Poslodavac nudi samački smještaj. Provjerite detalje na posao.hr-u.

Kostel promet d.o.o. zapošljava slagača krojnih dijelova (m/ž). Mjesto rada je Pregrada. Prijave su otvorene do 17.4. Posao se sastoji od kontrole i pakiranja iskrojenih dijelova. Prijavite se na posao.hr-u.

Sretno kandidatima!

Bio je to pregled izdvojenih tjednih poslova s portala posao.hr. Ostale poslove za županiju provjerite na posao.hr-u.

Tags

Povezani Članci

Close