IzdvojenoSportVijesti

Trčanje: 1. brdska utrka “Ivanec – Grebengrad” – prijave u tijeku

Ivanec – U organizaciji Atletskog kluba Varaždin u nedjelju, 18. lipnja, održat će se 1. brdska utrka “Ivanec – Grebengrad” koja je ujedno i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju na duge staze.

Podizanje startnih brojeva je u vremenu od 7:45 do 8:45 sati kod župne crkve u Ivancu. Start utrke je u 9 sati na Trgu hrvatskih ivanovaca u Ivancu, trasa je Ivanec – Ivanščica – Pokojec – Bela – Čevo, s ciljem na Grebengradu, ukupne dužine 37.5 kilometara i s visinskom razlikom oko 1600 m.

Staza će u potpunosti biti označena trakama, na ‘kriznim’ križanjima tablama i strelicama na zemlji, a posebno će biti označen svaki kilometar staze. Nastupiti mogu svi zainteresirani, a limit je 7 sati.

Proglašenje rezultata održat će se na grebengradu, a najbolji u apsolutnom poretku, te po kategorijama bit će nagrađeni pokalima, medaljama i nagradama sponzora.

Aplikacije za prijavu dostupne su na intenet stranici Atletskog kluba Varaždin (https://ak-varazdin.hr), odnosno Stotinka.hr (https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/1246/prijava_na_utrku), kao i podaci za uplatu startnine, koja do 31. svibnja iznosi 100, a od 1. do 15. lipnja 130 kuna.

Propozicije:

raspis_1_brdska_utrka_ivanec_grebengrad

Povezani Članci

Close