SportVijesti

Trčanje: 24. Turopoljska utrka 2016 – polumaraton

Velika Gorica – Na 24. polumaratonu u Velikoj Gorici sudjelovalo je 214 trkača, pobjednik je Mađar Laszlo Gregor ispred sunarodnjaka Tamasa Nagija i Srđana Samardžića iz BiH, dok je kod žena pobijedila hrvatska olimpijka Marija Vrajić ispred Mađarica Tunde Szabo i Zite Kacser.

Najbolji plasman od trkača šireg ivanečkog kraja ostvario je Ivan Gotal, član Trkačkog kluba Marathon95, koji je osvojio 27. mjesto.

Od članova Trkačkog kluba Ivančica najbolji je bio Ivica Plantak na 59. mjestu, Branko Dušak bio je 121., a Josip Jakop 145. Tim su rezultatima ujedno osvojili prve bodove za 3. HR ligu Cestovnog trčanja i Cestovni kup RH.

Od članova USR-a Sport za sve Lepoglava najbolji je bio Alen Čretni na 43. mjestu s brončanom medaljom kod mlađih juniora, Stjepan Keder bio je 86., Stjepan Dubovečak 104., a Valent Dubovečak 107.

Na utrci duljine 5 kilometara pobijedili su Dino Bošnjak i Mateja Parlov, Ivan Jakop iz Trkačkog kluba Ivanec osvojio je 10., a Edi Petak iz UKS Bedenec 27. Mjesto od 184 trkača koliko ih je sudjelovalo.

Foto: TK Ivančica Ivanec

Povezani Članci

Close