SportVijesti

Trčanje: 4. kolo 1. Cross lige Beretinec 2016 & 2. kolo 6. beciklin zimske cross lige Lužec 2016

Beretinec / Lužec – U Beretincu je održano 4. kolo 1. Cross lige Beretinec 2016, na kojoj je u dvije utrke ukupno nastupilo 52 trkača, odnosno po 26 na kraćoj, 3 kilometra dugoj stazi, te na šest kilometara dugoj stazi.

Pobjednik kraće utrke bio je Marko Novak, drugo mjesto osvojio je Mario Novak, a treće Edi Petak iz Udruge za kulturu i sport Bedenec, dok je u konkurenciji žena najbrža bila Ivanke Horvat, drugo mjesto osvojila je Jasna Šprem Gusić, a treće Jasna Gabrić.

Pobjednici na dužoj stazi bili su Josip Meštrić u muškoj, te Dina Androić u ženskoj konkurenciji. Ivica Plantak osvojio je 5. mjesto, Josip Jakop 7., Kruno Lepoglavec 8., a Žarko Pozder 11., sva četvorica članovi Trkačkog kluba Ivančica Ivanec. Emil Bistrović iz UKS Bedenec bio je 18.

Peto, ujedno i posljednje kolo, trči se usubotu, 23. siječnja.

U utrci 2. kola 6. beciklin zimske cross lige Lužec 2016 sudjelovalo je 17 trkača, a pobjednik je Josip Meštrić, ispred Matije Meštrića i Krešimira Balaška.

Od naših trkača najuspješniji je bio Ivica Plantak iz Trkačkog kluba Ivančica na 6. mjestu, klupski kolege Branko Dušak i Josip Jakop osvojili su 8. i 9. mjesto, a Dragutin Jagetić bio je 12.

Treće, predzadnje kolo, održat će se u nedjelju, 24. siječnja.

Foto: Facebook BK Maraton Kreidler

Povezani Članci

Close