SportVijesti

Trčanje: 4. kolo 5. Cross lige Čevo 2017 – Marcel Labaš i Paula Šimunčić pobjednici kola, Bruno Kos i Ivana Šumečki najbolji ukupno

Čevo – Marcel Labaš i Paula Šimunčić pobjednici su 2017 metara duge utrke posljednjeg, 4. kola 5. ljetne Cross lige Čevo 2017.

Drugi u konkurenciji 45 muškaraca bio je Vladimir Slunjski, treći Bruno Kos, Darko Petak iz Udruge za kulturu i sport Bedenec na vrh Čeva stigao je 4., a Vjekoslav Vorih iz Trkačkog kluba Ivančica osvojio je 7. mjesto.

U konkurenciji 25 žena, iza Paule Šimunčić, u cilj je kao drugoplasirana utrčala Štefica Bubnjarić, dok je Ivana Šumečki osvojila 3. mjesto.

Ukupni pobjednik 5. ljetne Cross lige Čevo 2017 u konkurenciji 73 muškarca je Bruno Kos, drugo mjesto osvojio je Vladimir Slunjski, treće Vladimir Lacković, Vjekoslav Vorih iz Trkačkog kluba Ivančica na kraju je bio 4., a u poretku su još, s jednom istrčanom utrkom, i Darko Petak iz UKS Bedenec, te Mario Surjak iz DŠR Lančić Knapić.

Najbolja ukupno, među 47 žena, je Ivana Šumečki, drugo mjesto pripalo je Alenki Horvat, a treće Suzani Varadin Kalajdžija.

Najboljima su uručena nagrade, a po završetku službenog dijela nastavljeno je zajedničko druženje trkača, koji su, tradicionalno, i ovoga puta plesali zumbu, kupali se u Bednji, igrali odbojku na pijesku …

Rezultati kola:

https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/1384/ukupni_poredak

Ukupni poredak:

https://cevo.com.hr/wp-content/uploads/documents/5_cross_liga_cevo_ukupni.pdf

Foto: Cross liga Čevo

Povezani Članci

Close