SportVijesti

TRČANJE Aktivan i uspješan vikend za članove Trkačkog kluba Ivančica – evo gdje su sve nastupali i što osvojili

Bravo za naše kratko i dugoprugaše!

Nastupi na nekoliko utrka, te na ceremoniji proglašenja rezultata i dodjeli nagrada najboljima u Prelogu, obilježili su vikend iz nas za članove Trkačkog kluba Ivančica Ivanec.

U organizaciji Trkačkog kluba Kotoripski begači u Prelogu je u petak dodjelom nagrada završila “12. ljetna kros liga Prelog 2019.”

U ligi su nastupali Neven Jurković, Ivica Plantak i Vjekoslav Vorih koji su osvojili prvo, drugo i treće mjesto u kategoriji “Veterani 1”.

U subotu je održana utrka „Zrmanja Trail 2019″, na kojoj se trčalo na 24, 15 i 7,5 km.

Na utrci – „Active 15 km“ u konkurenciji 258 trkača sudjelovao je i član Trkačkog kluba Ivančica Ivanec, Božidar Željezić, koji je osvojio 47. mjesto ukupno, te 42. u konkurenciji muškaraca. Pobijedili su Igor Moguljak kod muškaraca i Irena Kos Kukec kod žena.

REZULTATI

U subotu je u Murskom Središću održana “14. utrka grada Mursko Središće”, u sklopu koje su se trčale utrke na 10 i 2,5 kilometra.

U glavnoj utrci na 10 kilometara u konkurenciji 126 trkača pobijedio je Andrej Hladnik, drugi je na cilj stigao Igor Goričanec, treći Neven Jurković iz Trkačkog kluba Ivančica, čiji su klupski kolege Ivica Plantak i Vjekoslav Vorih osvojili 5., odnosno 11. mjesto, dok je Alen Čretni bio 8., a Stjepan Dubovečak 51.

Pobjednica kod žena bila je Simona Jambrošić, ispred Nade Siladi i Alenke Horvat.

U utrci na 2,5 kilometra pobijedili su Tomislav Jurki i Tena Marodi.

Foto: Trkački klub Ivančica

MURSKO SREDIŠĆE REZULTATI

Tags

Povezani Članci

Close