IzdvojenoSportVijesti

TRČANJE Andrej Hladnik s novim rekordom, te Mirjana Zidarić najbolji na 10. Cross utrci Lančić Knapić 2019 – sudjelovalo 59 odraslih i 75 djece

Andrej Hladnik je novi rekorder s vremenom 19:19

Lančić – Knapić – Pobjednici 10. Cross utrke Lančić Knapić 2019. su Andrej Hladnik u apsolutnom i poretku muškaraca s novim rekordom (19:19), dok je najbrža među ženama bila Mirjana Zidarić.

Na 10. Cross utrci Lančić Knapić 2019 sudjelovalo je 59 trkača, od čega 42 muškarca i 17 žena.

Apsolutni pobjednik, ujedno time i prvi u konkurenciji muškaraca je Andrej Hladnik, drugo mjesto osvojio je Saša Horvat, treće Dinko Solić, a četvrto Darko Petak iz Bedenca, kao najbolje plasirani trkač našeg kraja.

Darko Petak

Pobjednica među 17 žena je Mirjana Zidarić, drugo mjesto osvojila je Bojana Radovan, a treće Anica Lacković, dok je Emina Husnjak iz DVD Kamenica bila 12.

Tri najbolja trkača i trkačice u konkurenciji muškaraca i žena nagrađeni su pokalima, medaljama su nagrađena tri najbolja trkača/trkačice po dobnim kategorijama, a uručio ih je Boris Surjak, tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca.

Utrka se boduje za Kup sjeverozapadne Hrvatske.

U uvertiri glavne utrke održane su 8. dječje utrke “Trčanje je radost”, gdje je u 12 kategorija sudjelovalo je 75 djevojčica i dječaka.


FOTOGALERIJA NA FACEBOOK PROFILU TIME OUT

Tags

Povezani Članci

Close