SportVijesti

TRČANJE Hladnik i Horvat slavili u Frkanovcu – Željezić istrčao polumaraton u Krašiću

Utrka u Frkanovcu je šesta u kalendaru Kupa Sjeverozapadne Hrvatske, od 18 koliko će ih se održati tijekom godine, a sljedeća se održava 9. lipnja u Lančić-Knapiću

U subotu je u Frkanovcu održana „6. kros utrka Frkanovec – srce gornjeg Međimurja“, u kojoj se trčalo na 10,2, te na 4,6 kilometara.

U konkurenciji 84 muškarca, pobjednik utrke na 10,2 kilometra bio je Andrej Hladnik, Darko Petak iz Udruge za kulturu i sport osvojio je 7. mjesto, Vjekoslav Vorih iz Trkačkog kluba Ivančica 9., Ivica Plantak iz istog kluba bio je 15., Valent Dubovečak iz Udruge Branitelja Lepoglava osvojio je 46., a Marin Kereša iz Trkačkog kluba Ivančica 64. mjesto.

Foto: Trkački klub Ivančica

Pobjednica utrke u konkurenciji 38 žena bila je Alenka Horvat.

Utrka je šesta u kalendaru Kupa Sjeverozapadne Hrvatske, od 18 koliko će ih se održati tijekom godine, a sljedeća se održava 9. lipnja u Lančić-Knapiću.

Pobjednici kraće utrke bili su Tomislav Kolac u konkurenciji 75 muškaraca, te Mirjana Kolac kod 78 žena.

Rezultati „Frkanovec“:

Također u subotu, u organizaciji Turističke zajednice Općine Krašić i Sportskog društva Vrhovac, u Krašiću je održana „22. Atletska utrka Dolinom Kardinala” u sklopu koje se trčalo 11 kilometara, te polumaraton na 21,1 kilometar.

Pobjednik utrke polumaratona među 28 muškaraca bio je Mario Pavlaković, Božidar Željezić, član Trkačkog kluba Ivančica Ivanec osvojio je 17. mjesto, dok je pobjednica u konkurenciji 4 žene bila Nikolina Ilijanić.

Foto: Trkački klub Ivančica

Rezultati maratona „Dolinom Kardinala“:

U utrci na 11 kilometara pobijedili su Goran Đogolović kod 40 muških, te Brižit Jagarinec među 12 žena.

Tags

Povezani Članci

Close