SportVijesti

TRČANJE Krešimir Balaško pobjednik 14. Memorijalne utrke Josip Putar – Mateja Kaniški najbrža u konkurenciji žena

Utrka je održana u 7 muških i 7 ženskih kategorija na dionici od 12 km, sudjelovalo je 65 natjecatelja među kojima i 15 žena, a bodovala se i za Kup Sjeverozapadne Hrvatske

Lepoglava – U organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave i Udruge „Sport za sve“ Lepoglava održana je 14. Memorijalna utrka Josip Putar.

Utrka je održana u 7 muških i 7 ženskih kategorija na dionici od 12 km, sudjelovalo je 65 natjecatelja među kojima i 15 žena, a bodovala se i za Kup Sjeverozapadne Hrvatske.

Pobjednik u apsolutnom poretku kod muškaraca je Krešimir Balaško, član AK Svetice u vremenu 45 minuta i 22 sekunde, drugi je bio Lepoglavčan Alen Čretni koji trči za AK Zabok s vremenom 45 minuta i 38 sekundi, treće mjesto zauzeo je Dinko Solić, član AK Varaždin sa 46 minuta i 54 sekunde.

Kod žena najbolja je bila Mateja Kaniški, članica AK Varaždin sa 55 minuta i 3 sekunde, druga je bila Jasminka Zvonar, članica AK Maraton Velika Gorica sa 56:22, dok je treće mjesto zauzela Alenka Horvat, članica AK Varaždin sa 56 minuta i 59 sekundi.

Troje najbolji po kategorijama primila su medalje, a u apsolutnom poretku muškaraca i žena pehare koje su uručili Hrvoje Kovač, dogradonačelnik Grada Lepoglave, Fanika Putar, supruga pokojnog Josipa, i Tonko Županić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave.

Na utrci su najbrojniji bili atletičari i atletičarke iz Trkačkog kluba Ivančica i to njih devetero, međi kojima i dvije žene, a Udruga za kulturu i sport Bedenec i Udruga branitelja Lepoglava imali su po dvojicu trkača.

Od članova Trkačkog kluba Ivančica  u kategoriji 40 do 49 godina Neven Jurković bio je prvi, Vjekoslav Vorih drugi, Mario Surjak sedmi, Josip Jakop deseti, a Martin Kereša dvanaesti.

U kategoriji 50 do 59 godina Mirko Stanko bio je peti, u kategoriji 60 do 69 godina Božidar Željezić zauzeo je sedmo mjesto, dok je kod žena Gordana Končevski bila druga u kategoriji 30 do 39 godina, a Anica Kereša četvrta od 40 do 49 godina.

Iz Udruge za sport i kulturu u kategoriji 40 do 49 godina Darko Petak bio je treći, dok je Stjepan Petak bio četvrti od 50 do 59 godina, a od trkača iz Lepoglave Stjepan Dubovečak bio je deveti u kategoriji od 50 do 59 godina, dok je Valent Dubovečak zauzeo šesto mjesto od 60 do 69 godina.

RezultatI:

http://www.tkivancica.hr/images/2018rezultati/rez_putar_lepog_2018.pdf

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close