Vijesti

Trčanje: Polumaratoni u Čakovcu i Križevcima – najbolje plasirani trkači s našeg područja Petak i Dušak

U Čakovcu je u organizaciji Atletskog kluba Međimurje održan 1. polumaraton Zrinski(h). Pobjednici polumaratona, kojeg je završilo 257 trkača, bili su su Igor Goričanec iz Atletskog kluba Varaždin i Slovenka Mateja Mlinar.

Darko Petak iz Udruge za kulturu i sport Bedenec osvojio je 10. mjesto, Ivica Plantak iz Trkačkog kluba Ivančica ivanec bio je 13. mjestu, srebrni u kategoriji M 40, Vjekoslav Vorih bio je 22., Neven Jurković 35., Josip Jakop 89. a Božidar Željezić 125., s brončanom medaljom u kategoriji M 60.

Stjepan Keder i Stjepan Dubovečak iz USR Sport za Sve Lepoglava bili su 107. i 108., a Valent Dubovečak iz Udruge Branitelji Hrvatske Lepoglava osvojio je 109. mjesto.

Branko Dušak iz Trkačkog kluba Ivančica nastupio ne na 8. Županijski polumaraton Križevci – Kalnik 2017.  na kojem je start bio u centru Križevaca, a cilj kod Planinarskog doma na Kalniku.

Pobijedili su mađarski trkači Lajos Berec i Tünde Szabo, Branko Dušak zauzeo je 28. mjesto i osvojio srebrnu medalju u kategoriji M 50, dok je dragutin Jagetić utrku završio na 44. mjestu u konkurenciji.

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close