SportVijesti

TRČANJE Započele prijave za 42. Novogodišnju utrku u Varaždinu – rok do 27. prosinca

Prijave su moguće isključivo online na Stotinka.hr, a startnina je 50 kuna

Varaždin – U tijeku su prijave za 42. Novogodišnju utrku koja starta u ponoć, na prijelazu iz 2019. u 2020. godinu.

Prijave i uplate moguće se do petka 27. prosinca, aa podjela startnih brojeva bit će u utorak 31. prosinca od 21 do 23:30 sata na obilježenom mjestu u neposrednoj blizini starta utrke, kod bivše „Varteksove robne kuće“ na Franjevačkom trgu.

Prijave su moguće isključivo online na Stotinka.hr, a startnina je 50 kuna.

Za sve sudionike utrke organizator osigurava dri-fit majicu s logom utrke, unikatnu finišersku medalju za svakog sudionika utrke, startni broj, elektroničko mjerenje vremena te after party uz DJ-a, besplatno piće i grickalice za sve zainteresirane sudionike utrke u sportskoj dvorani „Varaždin“ u Graberju.

Proglašenje pobjednika je nakon završene utrke samo u apsolutnoj kategoriji, dok proglašenja rezultata po kategorijama neće biti.

Dodjeljuju se novčane nagrade, za prva tri trkača u apsolutnom poretku, bez obzira na kategoriju te za prve tri trkačice u apsolutnom poretku, također bez obzira na kategoriju.

Nagrada za prvo mjesto je 300 eura, za drugo mjesto 200 eura, a za treće mjesto 100 eura.

Pobjednici prošle utrke bili su Samuel Naibei Kiplimo iz Kenije kod muškaraca, te Katarina Vukančić iz Zagreba kod žena.

Utrku organizira Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, uz pokroviteljstvo Grada Varaždina i pomoć Atletskog kluba „Sloboda“.

Tags

Povezani Članci

Close