IzdvojenoVijesti

Treća sreća: odabran novi ravnatelj DV “Ivančice” Ivanec

Potvrdi li takvu odluku Upravnog vijeća Dječjeg vrtića „Ivančice” u Ivancu i Gradsko Vijeće Ivanca, Milena Golubić bit će nova ravnateljica ove ivanečke predškolske pedagoške ustanove.

Nakon trećeg raspisanog natječaja, odluku o novom ravnatelju na svojoj je posljednjoj sjednici donijelo s 4 glasa za i jednim protiv Upravno vijeće Dječjeg vrtića. Takvu odluku proslijedit će Gradskom vijeću Ivanca na konačno prihvaćanje, budući da je imenovanje ravnatelja u nadležnosti grada Ivanca kao osnivača ustanove.

Milena Golubić, HDZ-ov je gradski vijećnik, i dugogodišnja odgajateljica u Dječjem vrtiću „Ivančice”, na čijem je čelu, kao ravnateljica već i provela dva mandata.


Inače, do sada su provedena dva “neuspješna” natječaja za izbor ravnatelja Dječjeg vrtića Ivančice u Ivancu, a budući da na njima nije potvrđen izbor niti imenovanje kandidata koji su po političkoj vokaciji stizali iz redova SDP-a, odnosno iz HNS-a, u gradskim kuloarima se već postavljaju pitanja: Tko će biti novi gradski vijećnik iz redova HDZ-a?, i nije li ovo imenovanje svojevrsna potvrda „koalicije“ HNS-a i HDZ-a (osim na državnoj) i na ivanečkoj gradskoj razini?

Do potvrde imenovanja i preuzimanja dužnosti, ivanečki će Dječji vrtić, prema nedavnoj odluci Gradskog vijeća Ivanca voditi dosadašnja ravnateljica Suzana Divjak.

Povezani Članci

Close