SportVijesti

TRIATLON 4. kolom završena 7. Triatlon liga Aquacity 2018. – Denis Pleše i Višnja Bunić pobjednici najzahtjevnije discipline Supersprinta

Ukupno su se natjecala 62 triatlonca

Varaždin – Na Sportsko-rekreacijskom centru Aquacity kod Varaždina u  organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95 Varaždin održano je posljednje, 4. kolo 7. Triatlon lige Aquacity 2018.

Pobjednik discipline Sprint u konkurenciji muškaraca bio je Neven Radatović, a Denis Pleše i Višnja Bunić pobijedili su u Supersprintu.

Rezultati:

http://www.marathon95.hr/files/repository/document/2018/08/ac_triatlon_4_rezultati.pdf

Ukupni pobjednik u kategoriji Sprint muški je Antonio Jerešić, član TK Swibir, drugi je njegov klupski kolega Neven Radatović, a treći Aleksandar Žbulj iz Atletskog kluba Međimurje.

U Supersprintu žena pobjednica je Višnja Bunić iz Trkačkog kluba Međimurje, drugo mjesto osvojila je Višnja Čonkaš iz Atletskog kluba Varaždin, a treće Danijela Krobot iz Kotoripskih begača

Pobjednik Supersprinta kod muških je Denis Pleše iz Trkačkog kluba Zrinski, drugi je Goran Kočiš iz Kotoripskih begača, a treći Lovro Žbulj iz Atletskog kluba Međimurje.

U Aquatlonu je pobjednica Eva Cikač (GPK Međimurje)

Ukupni poredak:

http://www.marathon95.hr/files/repository/document/2018/08/ac_triatlon_liga_konano.pdf

U sklopu triatlona održavale se utrke u disciplinama Supersprint, koji se sastoji od 375 metara plivanja, 14 kilometara vožnje bicikla i 2,5 kilometara trčanja, potom Sprint sa 750 metara plivanja, 21 kilometra vožnje bicikla i 5 kilometara trčanja, te Aquatlon za mlađe, kadetske uzraste sa 70 metara plivanja i 700 metara trčanja.

Ukupno su se natjecala 62 triatlonca.

Foto: Suzana Varadin Kalajdžija / Natural Wealth

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close