InfoIzdvojenoUdruge

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA IVANCA Potpora Hrvatske turističke zajednice od 45.000,00 kuna

Sadržaj programa je vezan i uz realizaciju i razvoj jedinstvene Tematsko - edukativne šetnice „Ivanečki mlinarski put“

Ivanec – Hrvatska turistička zajednica objavila je odluku o bespovratnim potporama iz programa pomoći turistički nerazvijenim područjima u sklopu koje su odobrena sredstva Turističkoj zajednici Grada Ivanca.

Naime, temeljem odluke odobrena su sredstva u iznosu od 45.000,00 kuna za opremanje i intrepretacije turističkih lokaliteta.

Foto: HTZ logo

Sredstva će se iskoristiti za postav smeđe signalizacije s limenim elementima i opremom na širem području grada Ivanca, potom izradu velikih Interpretacijskih planinarskih ploča s apliciranom kartom planinarskih puteva s limenim elementima i opremom, opremanje određenih lokaliteta šetnice klupama, izrada info ormarića na Žganom vinu, izrada promotivne turističke planinarske publikacije kao i za ostale popratne aktivnosti vezano na projekt.

Dio navedenih aktivnosti već je u fazi realizacije.

Također jedan od važnih ciljeva je nastavak aktivnosti na planini Ivanščici koju svake godine posjećuje sve više planinara i rekreativaca.

Sadržaj programa je vezan uz realizaciju i razvoj jedinstvene Tematsko – edukativne šetnice „Ivanečki mlinarski put“.

Foto: Tz Grada Ivanca

Ostvarenje potpore je rezultat dobro pripremljenog projekta kao i krajnja namjena u cilju turističkog razvoja putem određenih sadržaja, razvoja infrastrukture kao i kvalitetna interpretacija.

Projekt je apliciran na natječaj u siječnju ove godine i nastavak je aktivnosti iz prijašnjih godina.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close