InfoKulturaUdruge

U izlogu kolekcionara u Chibo centru u Ivancu etui s fotografijama na temu „Ivanec nekad i sad“

Ivanec – Tek nekoliko dana po završetku godišnje skupštine na kojoj je usvojen plan i program rada za, Ivanečki klub kolekcionara započeo je s njegovom provedbom.

Naime, u izlogu Ivanečkog kluba kolekcionara koji se nalazi u Chibo centru u neposrednoj blizini centra Ivanca, promijenjen je postav.

Kemijske olovke Martina Lukavskog naslijedile su fotografije/razglednice iz projekta ivanečkog kluba kolekcionara “Ivanec i okolica nekad i sad”.

Razglednice se mogu razgledati zasebno, u uvećanom formatu, te kao dio cjeline, seta od 12 u posebno dizajniranom etiuiu.

Napominjemo da se razglednice mogu nabaviti kod članova Ivanečkog kluba kolekcionara.

Inače, projekt je idejno oblikovan i tiskan kao etui u kojem se nalazi set od 12 razglednica koje će služiti u svrhu turističke promocije Ivanca i okolice.

Može se koristiti kao suvenir Grada Ivanca i svojevrsni edukativni sadržaj koji pokazuje prošlost i sadašnjost određenih lokacija u gradu i okolnih mjesta.

Svaka razglednica je podijeljena na dva dijela, od koji jedan dio prikazuje određenu lokaciju iz prošlosti, a drugi dio istu lokaciju iz sadašnjosti.

Na etuiju i na samim razglednicama su podaci koji pojašnjavaju što prikazuju razglednice i/ili lokacije s kojih su fotografirane.

„Razveselite svoju rodbinu, prijatelje i poznanike i pošaljite im razglednicu zavičaja ili nabavite set za sebe, za uspomenu.“, poručuju iz Ivanečkog kluba kolekcionara.

Povezani Članci

Close