InfoUdruge

U prigodi obilježavanja Dana državnosti: U subotu se održava „6. memorijalni planinarski pohod ‘Putem Ivanečke planinarske obilaznice’ u spomen na poginule i umrle branitelje s područja Grada Ivanca“

Memorijalni pohod je ove godine, iznimno, pozivnog karaktera

U prigodi obilježavanja Dana državnosti, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec i Planinarski klub Ivanec, u suradnji s HVIDR-om Ivanec, organiziraju u subotu tradicionalni, „6. memorijalni planinarski pohod ‘Putem Ivanečke planinarske obilaznice’ u spomen na poginule i umrle branitelje s područja Grada Ivanca“.

Okupljanje sudionika pohoda je kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Ivancu u 9 sati, nakon čega slijedi prigodno obraćanje organizatora, te početak pohoda.

Pješači se rutom Ivanec – Jamine – Vuinovec – Sinovčice – Mihanovićeva – Ribički dom, gdje će biti održan edukativni sat o ulozi hrvatskih branitelja s područja bivše Općine Ivanec u Domovinskom ratu.

Memorijalni pohod je ove godine, iznimno, pozivnog karaktera uz sudjelovanje članova obitelji poginulih hrvatskih branitelja, te članova Planinarskog kluba Ivanec, Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ivanec i HVIDR-e Ivanec.

Pokrovitelj pohoda je Grad Ivanec.

Tags

Povezani Članci

Close