InfoUdruge

Udruga građana Prigorec pobjednik ‘1. rekreativnih susreta žena Varaždinske županije Lančić-Knapić 2016’

Ekipa Udruge građana Prigorec pobjednik je 1. rekreativnih susreta žena Varaždinske županije Lančić Knapić 2016 koje je održano u organizaciji Društvo za športsku rekreaciju Lančić Knapić.

Susreti su održani u Društvenom domu u Knapiću, a iza pobjedničke ekipe iz Prigorca koja je osvojila 232 boda, svrstala se ona iz DŠR Salinovec sa 219, treća mjesto pripalo je Udruzi žena Podevčevo sa 217, koliko je osvojio i domaćin, DŠR Lančić Knapić na 4. mjestu.

Natjecateljski program sastojao se od pet sportsko-rekreativnih disciplina; viseća kuglana, pikado, bacanje loptice u koš, gađanje kolutima i skok u dalj s mjesta.

Za osvojeno 1., 2. i 3. mjesto u ukupnom poretku ekipe su primile pokale, četvrtoplasirana je primila „teglin ruža“, a sve su primile diplomu za sudjelovanje. Natjecanje su proveli suci Ivan Bakarić, Božidar Lančić, Goran Habek i Mario Surjak, a nagrade su uručili tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca Boris Gotal i presjednik Saveza sportske rekreacije Varaždinske županije Velimir Čić. Nakon natjecanja slijedilo je druženje i zabava.

Sudjelovanje na „1. rekreativnim susretima žena Varaždinske županije Lančić-Knapić 2016“ bilo je pozivnog karaktera i pravo nastupa imale su ekipe iz Varaždinske županije koje su dobile službeni poziv domaćina i organizatora. Svaka ekipa sastojala se od maksimalno 10 natjecateljica.

Foto: Mario Surjak

Povezani Članci

Close