InfoUdruge

UDRUGA NADA Djeca iz udomiteljskih obitelji učile korisne vještine i sa HGSS Varaždin spustila se u rudnik Kraševski zviri

Djeca su kroz zabavne aktivnosti imala priliku novonaučene vještine i isprobati kroz igranje uloga unesrećenih i pomagača

Ivanec – Zahvaljujući Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja – stanici Varaždin djeca iz udomiteljskih obitelji te djeca iz lokalne zajednice koja su uključena u aktivnosti Udruge udomitelja i obiteljskih domova “Nada” Ivanec imala su prilike uživati u cjelodnevnom zajedničkom druženju.

Članovi HGSS-a djecu su upoznali s brojnim novim i korisnim vještinama kao što su pružanje prve pomoći i pomoć unesrećenima u kriznim situacijama.

Djeca su kroz zabavne aktivnosti imala priliku novonaučene vještine i isprobati kroz igranje uloga unesrećenih i pomagača.

Također, članovi HGSS djecu su razveselili roštiljem i sokovima što im je dalo snage za završnu aktivnost, a to je bila vožnja kamionom šumskim putevima i uspon do rudnika Kraševski zviri te ulazak u obližnji manji i sigurniji rudnik.

Naučili su ponešto i o povijesti rudnika te životinjskom svijetu koji tamo živi, te se vratili kućama puni dojmova i korisnih vještina.

Foto: Udruga Nada

Povezani Članci

Close