IzdvojenoUdrugeVijesti

UDRUGA NADA Zebice/ptičeki oženili se i po šesti puta – pogledajte subotnji ambijent ivanečkog parka

U gradskom parku se bogatom programu odazavo veliki broj djece i odraslih

Ivanec – Tradicionalna, ove godine 6. po redu manifestacija „Zebice – Ptičeki se ženiju“, održana je u subotu na prostoru ivanečkog parka u organizaciji Udruge udomitelja i udomiteljskih obitelji “Nada” Ivanec.

Djeca i odrasli, roditelji, braće i sestre, bake i djedovi i mnogi drugi zainteresirani građani okupili su se u finom ugođaju sunčanog zimskog dana te uživali u bogatom programskom sadržaju.

U kulturno-umjetničkom programu nastupila su djeca iz ivanečke osnovne škole s predstavom tradicijske zagorske svadbe, u režiji učiteljice Nataše Roginek, potom mališani iz Dječjeg vrtića “Bambi”, manifestaciji su se po prvi puta pridružili i gosti iz Ormoža iz Slovenije, organizacija “Ljudska univerza”, dok se za glazbenu kulisu pobrinuo sastav Faringaši.

Program se odvijao u prigodno uređenom parku, njegov centralni dio u prostoru sjenice i oko nje, organizatori su sve nazočne počastili toplim napicima, kolačima, tortom, puricom s mlincima, a organizirana je i tombola.

Djeci pak je, uz poruke ljubavi ispisane na papirnatim srcima i balonima, podijeljeno više od 600 prigodnih paketića-darova sa slasticama.

Manifestacija se održala uz financijsku potporu Ministarstva vanjskih i europskih poslova kroz program Društva prijateljstva, potom grada Ivanca, donatora, volontera i prijatelja udruge.

Kroz galeriju fotografija Marijana Friščića pogledajte dio ambijenta.

Foto: Marijan Friščić

Foto: Marijan Friščić

Tags

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close