UdrugeVijesti

Udruge: Skrajski pajdaši održali Izvještajnu skupštinu

Salinovec – Udruga vinogradara i voćara Skrajski pajdaši Salinovec je redovnu Izvještajnu skupštinu. Sjednicu je otvorio predsjednik Ivan Lončar, koji je pozdravio nazočne, te je predložio radno predsjedništvo u sastavu Stjepan Hudoletnjak, predsjednik radnog predsjedništva, Josip Brežnjak i Ljiljana Hlevnjak članovi.

Nakon što su izabrana radna tijela skupštine, Izvješće o radu za 2015. podnio je predsjednik Ivan Lončar, dok je o financijskom poslovanju za 2015. godinu izvješće podnio blagajnik Ivan Lepoglavec, a izvješće Nadzornog odbora podnio je predsjednik Adam Flegar. Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zatim su jednoglasno izabrane osobe za zastupanje Udruge, a to su Ivan Lončar, predsjednik Udruge i Stjepan Hudoletnjak, potpredsjednik Udruge. Izabran je i likvidator Udruge Ivan Lončar, koji je nazočne upoznao s promjenama koje su u Statutu Udruge koje su članovi jednoglasno usvojili.

Nakon toga razmotren program rada za 2016. godinu kojeg je predstavio Ivan Lončar, a financijski plan za 2016. godinu predstavio je blagajnik Ivan Lepoglavec. Program rada i financijski plan za 2016. godinu su jednoglasno usvojeni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Povezani Članci

Close