InfoNašim krajemUdruge

UDVDR MARUŠEVEC Sportski susreti u Gornjem Knegincu i pripreme za obilježavanje 23. obljetnice Vojno-redarstvene akcije ‘Oluja’ u fokusu narednih aktivnosti

Na kraju sastanka dogovoreno je da se obvezno mora sudjelovati na memorijalnom turniru u spomen na poginule vukovarske branitelje koji će se 24/25. kolovoza u u organizaciji braniteljskih udruge gradova Ivanca i Lepoglave održati u Žarovnici i Jerovcu

Maruševec – Središnji odbor UDVDR Ogranak Maruševec održao je svoju redovnu sjednicu.

Na njezinome početku osvrnulo se na dosadašnje aktivnosti koje su odrađene bez ikakvih ‘repova’ i problema, s maksimalnim angažmanom svih članova.

Od nadolazećih aktivnosti dogovoreno je da će Ogranak sudjelovati na 1. sportskim susretima povodom Dana općine Gornji Kneginec na kojima će se natjecati u četiri discipline od njih pet koliko će ih biti.

Također, dogovoren je i zajednički sastanak članova udruge za 27. srpnja na kojem će se definirati pojedinosti oko obilježavanja 23. obljetnice Vojno redarstvene akcije Oluja u Maruševcu.

Za sada utvrđeni, ne još definirani protokol bi se sastojao od jutarnje mise, nastavio mimohodom do spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i polaganjem vijenaca.

Nakon toga bi uslijedila izložba ratnih fotografija ispred općine te prezentacija i film o VRO Oluja u prostoru Općine Maruševec, a na kraju i druženje sa mještanima.

Foto: UDVDR Maruševec

Na kraju sastanka dogovoreno je da se obvezno mora sudjelovati na memorijalnom turniru u spomen na poginule vukovarske branitelje koji će se 24/25. kolovoza u u organizaciji braniteljskih udruga gradova Ivanca i Lepoglave održati u Žarovnici i Jerovcu.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close