InfoUdruge

UDVDR OGRANAK IVANEC Komemorativni skup u spomen na preminulog tajnika Davora Bregovića i kolegu Borisa Ribića (subota, 22. veljača)

Davor Bregović bio je u dva navrata tajnik ivanečke udruge, a Boris Ribić brat je Romana, poginulog pripadnika 7. Gbr Puma

Ivanec – U suradnji s obitelji Bregović, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec u subotu (22. veljače) u 8:30 sati na njegovom posljednjem počivalištu na groblju u Ivancu organizira komemorativni skup u spomen na preminulog hrvatskog branitelja Davora Bregovića – Brca, ratnog pripadnika 2. Ivanečke bojne 104. Brigade HV.

Uz obitelj i kolege iz ivanečke udruge, čiji je Davor bio dugogodišnji član i tajnik u dva mandata, počast će mu odati i kolege iz DVD – a Ivanec, gdje je  također bio aktivan dulje vremensko razdoblje.

Foto: Udvdr Ivanec

Davor Bregović preminuo je 22. veljače 2013. godine, a sveta misa za pokoj njegove duše održat će se u četvrtak, 27. veljače u 18 sati u župnoj crkvi u Ivancu.

Davor Bregović

A s obzirom na to da je Sabor ivanečkog Ogranka dragovoljaca i veterana Domovinskog rata donio odluku kako će 22. veljača obilježavati kao spomendan na sve hrvatske branitelje preminule nakon Domovinskog rata, njima će se počast odati paljenjem svijeća kod centralnog križa na ivanečkom groblju.

Polaganjem buketa i paljenjem svijeća počast će se, nakon Davora, odati i nedavno preminulom Borisu Ribiću, bratu poginulog hrvatskog branitelja, pripadnika 7. Gbr Puma, Romana Ribića.

Boris je, po svojoj želji za života, sahranjen u krugu najuže obitelji, posljednje počivalište dijeli s bratom, a slijedom dugogodišnje suradnje počast će mu odati ivanečki dragovoljci i veterani, te njegova obitelj, s kojom je i usaglašena ova kratka komemoracija.

Tags

Povezani Članci

Close