InfoUdrugeVaraždinska županija

UDVDR PODRUŽNICA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE 24. sportski susreti dragovoljaca i veterana Domovinskog ratu u subotu u Trnovcu Bartolovečkom

Tijekom susreta svoju će numizmatički zbirku predstaviti Martin Lukavski, član predsjedništva UDVDR Ogranak Ivanec

Trnovec Bartolovečki – U subotu, 1. lipnja, u „Sportskom Parku Kopajec“ u Trnovcu Bartolovečkom održat će se „Sportski susreti Hrvatskih branitelja Varaždinske županije“ te obilježiti 24. godišnjica osnutka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Varaždinske županije.

Okupljanje sudionika igara u planu je od 8 do 9 sati, potom će se kod spomen parka Hrvatskih branitelja odati počasti poginulima i umrlima.

Za 10 sati je planirano otvaranje igara, pa natjecanje u povlačenju konopa, malom nogometu, šahu, streljaštvu, elektroničkom pikadu, visećoj kuglani, belotu i kuhanje gulaša.

Natjecat će se članovi šest Ogranaka s podučja Varaždinske županije, uključivo i Ivanca, a očekuje se sudjelovanje oko 150 sportaša-rekreativaca.

Tijekom susreta svoju će numizmatički zbirku predstaviti Martin Lukavski, član predsjedništva UDVDR Ogranak Ivanec.

Sportsko-rekreativna natjecanja planiraju se okončati do 13 sati, nakon čega slijedi ruča, te proglašenje rezultata i dodjela nagrada.

Tags

Povezani Članci

Close