Udruge

Uspjesi djevojaka iz DVD – a Ivanec

 

Ivanec – Ekipe ženske mladeži DVD-a Ivanec proteklog su vikenda sudjelovale na dva natjecanja u našoj županiji, te ostvarile značajne rezultate. Tako su najprije u subotu nastupile u Tužnom na “3. kupu DVD-a Tužno” i osvojile 1. mjesto, a dan kasnije, u nedjelju, natjecale su se u Hrženici na “Kupu DVD-a Hrženica 2014” i osvojile 2. mjesto, iza pripadnica mladeži DVD-a Ludbreg.

 

Oba natjecanja odvijala su se u teškim uvjetima, uz oblačno vrijeme praćeno povremenom kišom, koja je natapala teren, pa je samim time njihov, a i rezultat ostalih ekipa još vrijedniji, jer dokazuje da vatrogasce ni takvi uvjeti ne mogu spriječiti da pokažu svoje znanje i spremnost kako bi u slučaju potrebe priskoče u pomoć potrebitima.

 

S obzirom na to da troškovi ovakivh natjecanja znaju biti veliki, a novaca za njih nema dovoljno, vatrogasna se društva međusobno pomažu u njihovu organiziraju, samim tim jer one, uz natjecateljski karakter, imaju i onaj puno važniji, provjeravanje spremnosti, stručnosti i znanja za slučaj intervencije u stvarnim situacijama.

 

Povezani Članci

Close