8. Stažnjevečki dani glume – smijeh je zagarantiran

Stažnjevec i mjesna Kulturno-umjetnička udruga, te Glumačka družina Komedijaši nadolazećeg će vikenda, u subotu 27. i nedjelju 28. siječnja, biti domaćini još jednih, ovoga puta već 8. po redu Stažnjevečkih dana glume.

No ovoga puta, slavlje će biti još veće, budući da će se prvoga dana održati i kraći program uz 10. obljetnicu rada Glumačke družine Komedijaši.

Glumačka družina Komedijaši u svom izričaju njeguje satiru u kratkoj formi temeljenu na stvarnim životnim prilikama i događajima, a u 10 godina svoga rada na scenu su postavili ukupno 24 „predstave“.

Najnoviju predstavu „Načelnica“ koja je svojevrsni nastavak nagrađivane prošlogodišnje predstave „Martin Zagreb, Martin Zagreba“, s kojom su Komedijaši bili i na Državnoj smotri glumaca amatera u Pazinu, bit će uvodno izvedena u subotu.

Iste večeri publici će se predstaviti i amaterske kazališne družine KUD-a Danica iz Bedenice, „Veliko srce“ iz Svetog Đurđa, „Ozana“ iz Visokog, „Preslica iz Sračinca“ te nagrađivani „Gruntovčani“ iz Sigeteca.

Nedjeljno poslijepodne otvorit će pomladak domaće KUU Stažnjevec, Mladi Komedijaši, a sa svojim komedijama i skečevima, okupljenoj publici u staroj školi u Stažnjevcu potom će se predstaviti i amaterske kazališne skupine KUD.-a Lepoglavski pušlek, „Profesionalci“ iz Gojanca, Društvo žena Vidovec, KUD Mudlin iz Peteranca te udruga Tomislav Franjić iz Kalinovca.

Predstave u prostorima Stare škole u Stažnjevcu počinju oba dana u 17 sati, a ulaz za sve zainteresirane je slobodan.

Domaćini obećavaju puno smijeha i dobrog raspoloženja, te pozivaju sve željne dobre zabave uz veliku dozu smijeha, da svakako u subotu 27.1. i nedjelju 28.1. navrate u Stažnjevec.

Podijeli preko

Autor

e-Ivanec - Bitno na jednom mjestu!