Osnovana GO Narodne stranke – Reformista Grada Ivanca

Politički prostor Ivanca, od subote, 22. srpnja 2017. bogatiji je za još jednu, u lokalnoj sredini organiziranu političku opciju.

Osnovana je Gradska organizacija Narodne stranke – Reformista grada Ivanca, kojem će predsjednica u prvom mandatu biti Jelena Pavleković dipl. ekonomistica i privatna poduzetnica iz Ivanca.

Nazočnima je kratko i predstavljen program rada i aktivnosti Gradske organizacije Reformista Ivanec, a potom su, u nazočnosti potpredsjednice stranke Natalije Martinčević, predsjednika Županijske organizacije Reformista i dožupana Tomislava Paljaka, brojnih drugih gostiju i tridesetak članova i simpatizera stranke iz samog Ivanca, jednoglasno izabrana i sva ostala radna tijela Gradske organizacije.

U svom obraćanju nazočnima, potpretsjednica stranke Natalija Martinčević izdvojila je nekoliko projekata na kojima županija, od posljednjih lokalnih izbora pod vodstvom Reformista, inzistira i na kojima se temelji budući razvoj. Riječ je o najvećem infrastrukturnom projektu na sjeveru Hrvatske, brzoj prugi “INTER URBAN” kojom bi se na relaciji Čakovec, Varaždin, Lepoglava, Zagreb, za nešto više od 30 minuta povezao i ivanečki kraj sa središtem Zagreba. Ovaj projekt zahvaljujući nastojanjima župana Čačića uvršetn je i u Nacionalnu strategiju razvoja. Osvrnula se Martinčevića i na trenutnu političku sliku Hrvatske u kojoj  se Reformistima kao regionalnoj stranci Sjevera Hrvatske, s ciljem i uporištem na sjeveru i u Varaždinskoj županiji,  otvara jedan cijeli prostor.  “HDZ ima svoje birače, SDP ima nešto birača ali je na sjeveru Hrvatske strašno slab, nacionalno je potonuo i imaju lidera koji se s time nemože nositi, a HNS će još egzistirati u lokalnim sredinama gdje su dobili glasove,ali nakon tog mandata više neće postojati,”   istaknula je Martinčević, “te se tu  tako otvara cijeli prostor Reformistima. HNS je pokazao svoje pravo lice, rekla je Martničević, onda kada su izbacili Čačića, a to je učionio tandem Batinić – Štromar, te HNS-u poručila da se to tako ne radi. Kao što se ne trguje mandatima, budući je HNS ušao u Sabor sa liste SDP-a, dobili su mandate sa SDP-ove liste i onda te mandate prenijele HDZ-u.”

Nakon što je potvrđen mandat, nazočnima se obratila i predsjednica Gradske organizacije Narodne stranke Reformista Grada Ivanca Jelena Pavleković, te izrazila svoju nadu da će postići dobre rezultate, jer je već i do sada u Ivancu napravljen iskorak. Iskorak je u promjenama koje u gradu počinju od promjene pojedinaca svjesnih da žele promjene. Kad se takvi ujedine, zaključila je Pavleković, uspjeh ne može izostati.

Podijeli preko

Autor

e-Ivanec - Bitno na jednom mjestu!