IzdvojenoNašim krajemVijesti

VIŠNJICA Prigodnom svečanošću i odavanjem počasti poginulom hrvatskom branitelju Stjepanu Križancu na Višnjici otvoreni Dani sporta, zabave & kulture – danas se igra prvi dan memorijalnog turnira

Na 23. Memorijalnom malonogometnom turniru 'Stjepan Križanec', koji s odigravanje započinje u subotu u 17 sati, nastupit će 23 momčadi

Višnjica – Na malonogometnom igralištu u Višnjici u petak je prigodnom svečanošću otvorena trodnevna manifestacija Dani sporta, zabave i kulture.

Okupljenima su se obratili organizatori, potom predsjednik Gradskog vijeća Grada Lepoglave Robert Dukarić, zamjenik gradonačelnik Grada Lepoglave Hrvoje Kovač, te državni tajnik u Ministarstvu obrane, general Zdravko Jakop, ujedno i izaslanik predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, koji je prenio pozdrave ministra obrane Damira Krstičevića i ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda.

Potom je kolona u kojoj su bili obitelj Stjepana Križanca, gosti, uzvanici, predstavnici braniteljskih, kao i lokalnih udruga, te brojni građani, u svečanom hodu stigla do spomen obilježja poginulom hrvatskom branitelju Stjepanu Križancu, gdje mu je uz molitvu, te polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća odana dužna počast.

Počast su mu pucnjem odali i članovi Kuburaške udruge Prva kubura iz Višnjice, prigodnim pjesmama i mlade višnjičke tamburašice, a ranije je u višnjičkoj župnoj crkvi služena Sveta misa zadušnica.

Tijekom večeri izvučeni su parovi i utvrđene satnice  23. Memorijalnog malonogometnog turnira ‘Stjepan Križanec’, koji s odigravanje započinje u subotu u 17 sati i na kojem će nastupiti 23 momčadi.

Raspored:

17:00 UŠR Cvetlin – Darko i prijatelji

17:30 NK Vindija – Igor i prijatelji

18:00 Nejci d.o.o. – Zvončeki

18:30 ŠD Rementinec – Bedenec

19:00 Gregur Invest d.o.o – NK Vindija / Igor i prijatelji

19:30 Zlogonje – Lukrecija

20:00 Vrbno – Crvena ruža

20:30 UŠR Višnjica – MNK Jesenje

21:00 Žarovnica – Lenovo – Bednjica

21:30 DVD Bednja – Trakošćan

22:00 MNK Drvodjelac – Vrbno / Crvena ruža

22:30 UŠR Višnjica / MNK Jesenje – UŠR Cvetlin / Darko i prijatelji

23:00 FC Ptuj – DVD Bednja / Trakošćan

23:30 Centar Škudar – Žarovnica / Lenovo – Bednjica

00:00 RM Bednja & Carona Pack – Zlogonje / Lukrecija

U subotnjem dijelu turnira odigrat će se utakmice do četvrtfinala, a sama završnica, polufinale i finale igrat će se u nedjelju od 18 sati.

Također, u petak navečer digran je 7. Ženski malonogometni turnir na kojemu je pobijedila seniorska ekipa ŽNK Lepoglava.

Foto: ŽNK Lepoglava

Manifestacija, kao i sam i turnir održavaju se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close