IzdvojenoNašim krajemSportVijesti

VIŠNJICA Športno društvo AS iz Slovenije pobjednik 24. memorijalnog malonogometnog turnira „Stjepan Križanec“ – ŽNK Lepoglava pobjednik ženskog, NK Lepoglava veteranskog turnira

Na turniru je sudjelovalo 25 ekipa

Višnjica – Proteklog je vikenda u organizaciji Udruge za sport i rekreaciju Višnjica održan 24. memorijalni malonogometni turnir „Stjepan Križanec“ koji se igra u spomen na poginulog hrvatskog branitelja.

Na turniru je sudjelovalo 25 ekipa, u subotu je odigran prvi dio, a u nedjelju završnica – od četvrtfinala do utakmica za treće mjesto i finale.

U prvom polufinalu ekipa Športno društvo AS pobijedila je UŠR Višnjicu s 2:1, a istim rezultatom je u drugom polufinalu Draganić pilana i Vuzem pobijedila ekipu RM Bednja Carpona Pack i Briški Transporti.

U utakmici za treće mjesto UŠR Višnjica pobijedila je ekipu RM Bednja Carpona Pack i Briški Transporti nakon boljeg izvođenje sedmeraca s 3:2, nakon 0:0 u regularnom dijelu susreta.

U finalnoj utakmici Športno društvo AS je, također nakon izvođenja sedmeraca i 0:0 u regularnom dijelu, s 3:2 pobijedila ekipu Draganić pilana i Vuzem.

Najboljim vratarem turnira proglašen je Timi Krajnc, a najbolji strijelac Jure Šmigoc, obojica iz pobjedničke ekipe.

Osim toga, igrana su i još dva malonogometna turnira.

Pobjednik osmog ženskog turnira je ženski nogometni klub Lepoglava, drugo mjesto osvojila je ekipa Buffet kod Slavice, a treće Višnjica.

Pobjednik drugog veteranskog turnira je Lepoglava, drugo mjesto osvojila ekipa Cirkulane Slovenija, a treće mjesto UŠR Cvetlin.

Tags

Povezani Članci

Close