IzdvojenoNašim krajemUdrugeVijesti

VIŠNJICA: U iščekivanju „Dana sporta, zabave i kulture – Višnjica 2019.

Od 2. do 4. kolovoza manifestaciju organizira Udruga za sport i rekreaciju „Sport za sve” iz Višnjice.

U organizaciji Udruge za sport i rekreaciju “Sport za sve” iz Višnjice početkom kolovoza će se u ovom lepoglavskom gradskom naselju, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, održati trodnevna zabavna, memorijalna, sportska i kulturna manifestacija ” Dani sporta, zabave i kulture – Višnjica 2019.”.

Program će započeti u petak 2. kolovoza u 18 sati Svetom misom zadušnicom za poginulog branitelja iz Višnjice Stjepana Križanca, a sama manifestacija bit će svečano otvorena u 19 sati. Uslijedit će i izvlačenje parova za 24. memorijalni malonogometni turnir posvećen također Stjepanu Križancu. Prvog dana “Dana sporta, zabave i kulture u Višnjici predstavu “Krtice” pod šatorom će odigrati Kerekesh teatar, a u večernjim satima održat će se i ženski malonogometni turnir te turnir u košarkaškom HAKL-u, kao i zabava pod šatorom uz Tamburaški sastav LAJK.

U subotu, 3. kolovoza od 16 sati počinje 24. malonogometni turnir Stjepan Križanec, u 18 sati pod šator stižu gosti iz Slovenije – Muški pjevački zbor Generala Maistra, a večer će završiti uz zabavu i Grupu Ljubavnici, kojima će predgrupa biti sastav Tajna veza.

Posljednjeg dana manifestacije, u nedjelju, 4. kolovoza u 15 sati započeti će Zabavne dječje igre, nastaviti se program veteranskim malonogometnim turnirom, te završnicom 24. memorijalnog turnira “Stjepan Križanec”, a za zabavni kraj manifestacije i zabavu pod šatorom pobrinut će se sastav “Noćni život”.

Tags

Povezani Članci

Close