InfoNašim krajem

VOĆA U tijeku radionice projekta “Kreativni senior”

U srijedu slikanje, u petak glina, u ponedjeljak gluma

Općina Donja Voća s partnerima nastavlja provođenje projekta “Kreativni senior” kojeg kroz program “Umjetnost i kultura 54+” Europskog socijalnog fonda provodi s općinom Vinica.

Projekt je ukupno vrijedan 704.829,17 kuna, a cilj je da se osobe starije od 54 godine uključe u dramske, keramičarske, folklorne te radionice crtanja i slikanja kako bi se poboljšale njihove socijalne, kognitivne, emocionalne i kreativne vještine.

Radionice su trenutno u tijeku, te je jučer (15.01.), pod vodstvom Pjerina Hrvačanina u viničkim općinskim prostorima održana radionica učenja osnovnih vještina plesanja, odnosno Folklorna radionica.

Danas će se (16.01.) u prostorijama stare škole i ambulante u Gornjoj Voći, s početkom u 17 sati održati radionica učenja osnovnih vještina slikanja, koju će voditi Ivan Mesek.

U petak će, na istom mjestu u Gornjoj Voći u 15 sati, osobe starije od 55 godina uključene u projekt moći učiti osnovne vještine izrade predmeta od gline i to pod vodstvom Vesne Osojnički.

U ovom krugu održavanja radionica u ponedjeljak 21. siječnja u 17 sati u prostorima općine Vinica pod vodstvom Jana Kerekeša bit će održana kreativna radionica učenja osvnonih glumačkih vještina.

Prijevoz zainteresiranih za sudjelovanje na radionicama je osiguran, a za one koje će se održavati do kraja tjedna i u ponedjeljak, zainteresirani trebaju potvrditi sudjelovanje telefonom na broju 766-711.

SVOJE SUDJELOVANJE MOLIMO POTVRDITE NA BROJ TELEFONA 099 449 9589 (Jadranka) ili SE OSOBNO JAVITE U OPĆINU DONJA VOĆA (766-711).

Povezani Članci

Close