InfoIzdvojenoPromotivni materijal

WEST SHOPPING UTORAK Uz najbolje popuste u Westgateu!

Najsretnije posjetitelje će shopping patrola počastiti Westgate poklon karticama za ludi shopping

Najpovoljniji utorak 14. kolovoza uz vrtoglave popuste

Westgate Shopping City kupcima donosi najbolje popuste u kojima će uživati baš svi uzrasti.

Svaki drugi utorak u mjesecu od 10 do 21 sat na West Shopping Utorku možete obogatiti svoju garderobu uz mnogo super popusta poznatih brendova kao što su Reserved, Mango, Di Caprio by Varteks, s.Oliver, Europa 92, Terranova, Adidas, Mass, House, New Yorker, Deichmann i mnogi drugi.

Westgate na West Shopping Utorak najsretnije časti shoppingom!

Dođite na West Shopping Utorak 14. kolovoza, uživajte u shoppingu i istražite popuste u najvećem shopping centru u Hrvatskoj.

Najsretnije posjetitelje će shopping patrola počastiti Westgate poklon karticama za ludi shopping vrućih ljetnih haljinica, sunčanih naočala ili omiljenih sandalica uz koje se lakše podnose još uvijek velike ljetne vrućine.

Ako vas iznenadi ljetni pljusak, dođite u Westgate jer na West Shopping Utorku pljušte samo veliki popusti!

Velika sniženja na odjeću, obuću, kozmetiku, dječji asortiman, sportsku opremu ili asortiman za kućanstvo učinit će kraj ljeta nezaboravnim i ugodnijim.

Dok vi šopingirate, djeca uživaju!

Dok roditelji love najbolje popuste, djeca mogu uživati u nezaboravnoj zabavi koju im pruža najveća igraonica u Hrvatskoj Kid’s World, uz pregršt veselog sadržaja i šarenih likova.

Zaboravite sve dosadne utorke i dođite na West Shopping Utorak 14. kolovoza te uživajte u shoppingu, ali i u najboljem provodu za cijelu obitelj!

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close