InfoZanimljivosti

WESTGATE West Shopping Utorak uz najbolje popuste

Najpovoljniji utorak 12. veljače uz vrtoglave popuste

Westgate Shopping City kupcima donosi najbolje popuste u kojima će uživati baš svi uzrasti.

Svakog mjeseca, drugi utorak u mjesecu od 10 do 21 sat na West Shopping Utorku možete obogatiti svoju garderobu uz mnogo super popusta poznatih brendova kao što su Reserved, Mango, Di Caprio by Varteks, s.Oliver, Europa 92, Terranova, Adidas, Mass, House, New Yorker, Deichmann i mnogi drugi.

 Westgate na West Shopping Utorak najsretnije časti shoppingom!


Dođite na West Shopping Utorak 12. veljače, uživajte u shoppingu i istražite popuste u najvećem shopping centru u Hrvatskoj. Najsretnije posjetitelje će shopping patrola počastiti Westgate poklon karticama za ludi shopping zimskih haljinica, čizama ili omiljenih kaputa uz koje se lakše podnose još uvijek hladni zimski dani. Ako vas iznenadi pljusak tipičan za „veljaču prevtaču“, dođite u Westgate jer na West Shopping Utorku pljušte samo veliki popusti! Velika sniženja na odjeću, obuću, kozmetiku, dječji asortiman, sportsku opremu ili asortiman za kućanstvo učinit će zimu nezaboravnom i toplijom.

 Dok vi šopingirate, djeca uživaju!

 Dok roditelji love najbolje popuste, djeca mogu uživati u nezaboravnoj zabavi koju im pružaju najveća igraonica u Hrvatskoj Kid’s World i prvo dječje Kid’s World kino, uz pregršt veselog sadržaja i šarenih likova. Zaboravite sve dosadne utorke i dođite na West Shopping Utorak 12. veljače te uživajte u shoppingu, ali i u najboljem provodu za cijelu obitelj!

Tags

Povezani Članci

Close