GospodarstvoInfoPromotivni materijal

WORCON Pokrenut je prvi industrijski portal u Hrvatskoj

Inovativnost i korisnost platforme pokazuje 180 poslovnih korisnika u 25 zemalja Europe i svijeta

Varaždinska tvrtka u sklopu Worcon platforme predstavila prvi industrijski web portal u Hrvatskoj

Da i mali mogu biti veliki  pokazuje Hrvatska industrijska  B2B platforma Worcon. Platforma koja je u kratkom vremenu stala uz rame najjačim B2B platformama u svijetu.

Worcon je prepoznat  od industrijskih proizvođača i investitora u Hrvatskoj i svijetu što se pokazalo  na gospodarskom forumu hrvatske i kanadske gospodarske komore u Torontu.

Inovativnost i korisnost platforme pokazuje 180 poslovnih korisnika u 25 zemalja Europe i svijeta koji su se pomoću nje umrežili te realizirali poslove iz područja industrije metala, gume, plastike, drveta i tekstila.

Zašto Worcon? Vrijeme je novac, a Worcon je rješenje.

Svjedoci smo nove industrijske revolucije nazvane  4.0, sve je brže i učinkovitije nego ikad prije.

Trendovi su trenutno takvi da sve više internet i informacijske tehnologije uzimaju primat klasičnim poslovnim načinima komunikacije.

U današnjem dinamičnom poslovnom svijetu gubljenje vremena i troškova raznih putovanja postaju nepotrebna uporabom naše B2B Worcon platforme.

Worcon platforma omogućuje što brži, jednostavniji i jeftiniji način izradu vašega proizvoda.

Objavom i iskazanom potrebom za određenim proizvodom u najkraćem vremenu će te dobiti više ponuda s različitim uvjetima cijene kvalitete i roka isporuke.

Kako pojašnjava Keškić, sustav podsjeća na burzu na kojoj klijenti objavljuju svoje oglase/natječaje i traže tvrtke koje bi njihove zahtjeve mogle ispuniti.

I kupci i proizvođači automatski dobivaju obavijesti o pristiglim ponudama, objavljenim natječajima i sličnom, a u konačnici sami biraju najbolju ponudu te dogovaraju daljnji razvoj projekta.

Worcon je “spajalica” koja spaja te dvije strane na jednom mjestu.

Svaka tvrtka se može besplatno registrirati na našu platformu te napraviti vlastiti profil koji funkcionira kao mini internet stranica u kojoj se nalaze svi relevantni podaci tvrtke: kratki opis usluga i proizvoda tvrtke, kontakt podaci – email, link na internet stranicu tvrtke te brojevi telefona.

 

Iz svega navedenog  nastala je potreba za pokretanjemPRVOG INDUSTRIJSKOG PORTALA U HRVATSKOJ 

Želite li biti informirani o najnovijim tehnološkim dostignućima u hrvatskoj i svijetu WORCON portal je pravo mjesto.

Na portalu će svi zainteresirani za aktualne teme iz industrije imati priliku pročitati vijesti i analize novih tehnologija i metoda proizvodnih procesa  automatizacije.

Želimo biti informativni i edukativni portal te pokrenuti nove procese u Hrvatskoj i regiji. Smatramo da Hrvatska itekako ima prostora za okretanje modernizaciji i automatizaciji proizvodnje te da općenito zaostajemo u novoj industrijskoj revoluciji.

Osim toga, na jednom mjestu moći ćete pročitati sve vijesti i prijedloge vezane za prelazak na proizvodne procese u industriji, recenzije novih strojeva i alata kao i industrijskih softwarea, odnosno, pružit ćemo proizvođačima sve informacije kako bi optimizirali proizvodnju i smanjili troškove.

Donosit ćemo reportaže s hrvatskih i svjetskih industrijskih sajmova, posebice bi htjeli istaknuti da ćemo predstavljati čitateljima kroz posebnu kolumnu naše industrijske tvrtke te partnere iz svijeta kojima je hrvatsko tržište zanimljivo.

INOVACIJA

U pripremi je edukativni kutak, kao svojevrsna inovacija na tržištu, kojim ćemo olakšati učenje i pristup kvalitetnom tehničkom sadržaju našim čitateljima, učenicima, studentima, inženjerima.

Edukativni kutak sastojat će se od raznih tablica, software-a za proračune koje sami izrađujemo, te video materijala (tutoriala).

https://blog.wor-con.com/

 

Tags

Povezani Članci

Close