GlazbaIzdvojenoZabava

XMusic – Festival elektronske glazbe na Ivanečkim jezerima zbog najave lošeg vremena odgođen za 1. rujna !!

Ivanec – Zbog najave lošeg vremena, festival elektronske glazbe Xmusic, koji se trebao održati na Ivanečkim jezerima u subotu, 19. kolovoza, odgođen je za petak, 1. rujna, također s početkom u 19 sati

Festival se održava u Ivancu po prvi puta, u organizaciji male grupe lokalnih entuzijasta predvođenih Nevenom Galićem i Marinom Martinčević Smodekom.

Festival će se održati na lokalitetu Ivanečka jezera, u petak, 1. rujna, s početkom u 19 sati, a cijena ulaznice bit će 30 kuna.

Nastupit će DJ Timo G iz Slovenije, zatim DJ Jasmin Barbir iz Varaždina, Sasha Mikac, te ivanečki DJ duo, Neven Galić i Marin Martinčević Smodek.

Svrha ovog festivala je približiti elektronsku glazbu mladima, ali i usrećiti sve koji godinama čekaju na organizaciju ovakvog događaj u našem kraju.

DJ-evi:

  1. DJ TIMO G

– Slovenski DJ, producent i host radijske emisije GSpot

– Ultra Europe, Kurzschluss, Summer House Parade i Red Bull Red Night samo su neki od festivala na kojima je nastupao

  1. DJ JASMIN BARBIR

– Varaždinski DJ i producent, vlasnik Fusion mastering studia

– Radijske emisije, Avi Fusion, Skytrace, Club Invasion, Bassjaxx studio (Luxemburg), Tenabrae records (Venecuela), Bounce records (Portugal) samo su neki od projekata na kojima radi

  1. SASHA MIKAC

– Domaćin Forestlanda, DJ, producent s više od 15 godina iskustva i jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a

– Sick Individuals, Dub Vision, Dzeko&Torres, Alex Kenji, Radiology, Timo G i Beatshakers samo su neki od poznatih DJ-a s kojima je Sasha Mikac dijelio pozornicu!

  1. BIG PACK

– organizatori xmusic-a, ivanečki DJ duo, Neven Galić i Marin Martinčević Smodek

Promo spot:

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close