Gradovi i OpćineVijesti

Za petak sazvana sjednica Vijeća Općine Klenovnik

Među prvim jedinicama lokalne samouprave koje će utvrditi i donijeti Proračun za 2016. godinu, s našeg šireg produčja biti će svakako Općina Klenovnik, čiji bi vijećnici o Proračunu, kao i projekcimama Proračuna za još naredne dvije godine, zajedno sa programima javnih potreba trebali raspravljati na sjedenici koju je predsjednica Vijeća Sanda Golub sazvala za petak, 4. prosinca, u 17 sati.

Među petnaestak točaka predloženog dnevnog reda naći će se uz Proračun i proračunske projekcije, te programe gradnje objekata i uređaja, kao i održavanja komunalne infrastrukture. Tu je i program javnih potreba u društvenim djelatnostima te izmjene i dopune financijskog plana Dječjeg vrtića “Latica”, kao i njen financijski plan do 2018.

Pred klenovničkim općinskim vijećnicima naći će se i Odluka o nerazvrstanim cestama, potom Odluka o obustavi isplate sredstava za redovito godišnje financiranje iz proračuna Općine Klenovnik, a raspravljati će se i o Procjeni ugroženosti od požara i Planu zaštite od požara Općine Klenovnik.

Povezani Članci

Close