HumanostInfoNašim krajem

ZAJEDNO DO ZDRAVLJA Odličan odaziv na zdravstveno-preventivnu akciju u povodu obilježavanja Svjetskog dana darivatelja krvi u Maruševcu

U organizaciji udruge žena Maruša

Maruševec – Udruga žena ”Maruša” i Općina Maruševec organizirali su zdravstveno preventivnu akciju ”Zajedno do zdravlja” u povodu obilježavanja Svjetskog dana drivatelja krvi.

Na njihov poziv Transfuzijska služba Varaždin i GDCK Ivanec nazočili su predavanju.

Dr. med. Dina Nenadić, specijalizantica Transfuzijske medicine, održala je predavanje o dobrovoljnom darivanju krvi kao humanom činu koji spašava ljudske živote, a ravnateljica Gdck Ivanec Jasminka Ruhek govorila je o ulozi Crvenog križa u davalaštvu krvi.

Nazočne je pozdravio i maruševečki načelnik Damir Šprem.

Udruga Maruša mlada je i tek novovosnovana udruga žena koja djeluje na području općine Maruševec i njezine vrijedne i entuzijastične članice, kao i predsjednica udruge ”Maruša” Mirjana Podbojec organizirale su ovu hvalevrijednu akciju na kojoj je održano još niz zdravstvenih predavanja i obrađene brojne teme o prevenciji zdravlja.

Foto: GDCK Ivanec

Udruga ‘Maruša” zahvalila se Transfuzijskoj službi Varaždin i GDCK Ivanec prekrasnim poklonom – slikom izrađenom od strane članica udruge ”Maruša” i prekrasnim buketom ljiljana.

Tags

Povezani Članci

Close