InfoPosaoZanimljivosti

Zapošljavaju i u krizi: Jedan poslodavac traži čak 13 radnika, a ima ih i još

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Želimo vam sreću prilikom prijave!

NTH Mobile d.o.o.širi svoj tim i traži djelatnika (m/ž) za rad u korisničkoj podršci. Mjesto rada je Varaždin. Kandidat mora znati hrvatski i slovenski jezik. Minimalna tražena stručna sprema je SSS, radno iskustvo nije potrebno, dok je poznavanje njemačkog jezika prednost. Dobro se snalazite na računalu, precizni ste i komunikativni? Aplicirajte. Rok prijave je 30.06.

Metalska industrija Varaždin planira zaposliti 2 bravara – strojobravara (m/ž) za rad u Varaždinu. Bit ćete zaduženi za čitanje radioničkih crteža, pripremu pozicija prema tehničko-tehnološkoj dokumentaciji, sastavljanje elemenata u sklopove, pripremu sklopova za zavarivanje te brigu o čistoći radnog okruženja. Od vas se očekuje da imate želju za učenje te da težite prema napredovanju u poslu. Morate bitipouzdana i odgovorna osoba. Iskustvo u radu nije uvjet, ali je prednost. Poslodavac nudi stimulativnu plaću, dodatke na plaću i topli obrok. Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme, a ukoliko se dokažete poslodavac će vas biti spreman zaposliti na neodređeno. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Poljoprivredna zadruga Varaždinsko povrće traži skladištara (m/ž) za utovar i istovar robe, vođenje evidencije proizvoda i zaliha, pripremu otpremnica, zaprimanje, skladištenje i izdavanje robe. Mjesto rada je Cargovec, a rok prijave 17.06. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje, poznavanje rada na računalu, brzina, snalažljivost, komunikativnost te položen vozački ispit B kategorije. Prednost imaju kandidati koji su položili ispit za upravljanje viličarom. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje.

Intinova d.o.o. traži čak 13 šivača (m/ž) za rad u naselju Majerje. Prednost imaju kandidati koji znaju šivati te imaju dobar vid. Radno iskustvo nije uvjet. Očekuje se završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Poslodavac organizira prijevoz do posla. Prijaviti se možete do 16.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Poduzeće Dizalo Rutić iz naselja Kućan Marof zapošljava servisera – montera dizala (m/ž). Radi se o terenskom poslu na području Varaždinske županije. Kandidat mora znati raditi na računalu te znati osnove engleskog jezika. Osim toga očekuje se da imate srednjoškolsko obrazovanje te 2 godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Rok prijave je 02.07. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Obrt za kozmetičke usluge ASJA traži kozmetičara (m/ž) za rad u naselju Trnovec. Poslodavac ne očekuje radno iskustvo, a nudi ugovor na neodređeno. Poželjno je znanje u izradi gel noktiju i trepavica, ali nije uvjet za zapošljavanje. Zainteresirani ste? Detalje o načinu prijave možete pronaći na linku.

Meel Usluge d.o.o. traže kuhara (m/ž) za rad u restoranu Palatin u Varaždinu. Očekuje se završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola ugostiteljskog, turističkog ili nekog drugog sličnog smjera te barem jedna godina radnog iskustva u pripremanju hrane. Poslodavac nudi redovita primanja, odlične uvjete rada i mogućnost napredovanja. Radni odnos zasniva se na određeno, uz mogućnost zaposlenja i na neodređeno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Mikol d.o.o. iz Varaždina traži konobara (m/ž) za posluživanje pića na benzinskoj postaji. Nudi se neto plaća u iznosu od 4.500 do 5.000 kuna. Smjer obrazovanja nije važan. Poslodavac cijeni spremnost na timski rad. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 15.06. Za više informacija kliknite ovdje.

Univerzal d.o.o.,registrirano za reciklažu metalnih ostataka i promet sekundarnim sirovinama zapošljava strojara (m/ž) za rad u Varaždinu. Ako vas zaposle, bavit ćete se prijevozom sirovina i otpadaka u skladišnom prostoru, te strojnim sortiranjem istog. Razina i smjer obrazovanja nisu uvjet. Traži se minimalno jedna godina radnog iskustva, a postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 30.06. možete pronaći na linku.

ITT d.o.o. iz općine Petrijanec zapošljava pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) te građevinskog limara (m/ž) za terenski rad na području Varaždinske županije. Radno iskustvo nije uvjet, ali je poželjno. Nudi se ugovor na neodređeno. Prijaviti se možete do 19.06.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr.

Želimo vam sreću prilikom prijave!

Tags

Povezani Članci

Close