InfoIzdvojenoUdruge

Završno druženje polaznika učionice za pomoć u učenju Udruge udomitelja i obiteljskih domova „Nada“ Ivanec

Ivanec – Za 10-ero vrijednih i marljivih učenika koji su tijekom cijele školske godine svakodnevno dolazili na učenje u učionicu Udruge udomitelja i obiteljskih domova „Nada“ Ivanec, njihove učiteljice, asistentice za pomoć u učenju, Stella Mateša i Barbara Klapčić, pripremile su završno druženje.

Učiteljice su svojim učenicima uručile pohvalnice, a oni su njih iznenadili cvijećem i prigodnim riječima zahvale na bednjanskom.

Djeca, učiteljice, djelatnici i volonteri Udruge tako su imali ugodno druženje na eko vrtu Udruge u Malezovoj ulici u Ivancu, gdje su uživali u sportskim i društvenim igrama, glazbi, pjesmi, plesu, a sve ‘zasladili’ pečenim jegerom i finim domaćim salatama, pecivima i kolačima koje su pripremile udomiteljice i volonterke Udruge.

Posebno iznenađenje za djevojke pripremila je volonterka Marina Hoblaj, udomiteljica i predsjednica Udruge udomitelja djece Međimurja i Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece-udomitelji za djecu, a ujedno i vizažistica.

Zahvaljujući Marini, koja je profesionalno našminkala cure, te njezinoj kćeri Elizabeti, koja im je napravila frizure, druženje je pomalo poprimilo i karakter modne revije.

Osim profesionalne šminke, Marina je educirala cure kako je za mlada lica manje šminke zapravo više, te da je ljepota svake djevojčice, cure i žene u njezinom osmjehu, dobro duši i lijepom ponašanju.

I na ovom druženju Udruzi Nada pridružile su se volonterke i donatorice Udruge, Marijana Šestak i njezina kćer Izabel Leona Kolman, zahvaljujući kojima su svi bili obučeni u prigodne majice s oznakama Udruge udomitelja i obiteljskih domova „Nada“.

Foto: Udruga udomitelja i obiteljskih domova „Nada“ Ivanec

Povezani Članci

Close